1:1 sessioner med amulet*

I forbindelse med mine 1:1 sessioner, arbejder vi med en større forståelse for dit udgangspunkt og gaverne i det. Vi kigger ligeledes på, hvor du gerne vil hen, og hvad der kan guide dig på nye måder. Jeg indvier dig i nye rutiner og virkemidler, som du kan integrere i dit liv i forhold til et styrket lederskab fra hjertet. Vi visker tavlen ren, så du kan begynde at fortælle om dit liv og dig selv på nye og opløftende måder. Vores arbejde munder ud i en personlig amulet, som du kan bære som en reminder på det nye kapitel, du vælger at starte på nu. Et kapitel, der tager afsæt i den visdom, som de foregående kapitler har forfinet og skabt gennembrud til. Sjælsamuletten bliver et samlingspunkt for den power, som du fremadrettet vælger at forene dig med. Den fortæller dig, hvem du er i dit hjerte og i din sjæl. Den minder dig om, hvem du virkelig er bag dine historier og din prægning. Den hjælper dig med at skabe større bevidsthed omkring dine drømme, så du kan gå med intention og fokus. Når du bærer den, bærer du de løfter, som du har givet dig selv qua vores samarbejde. Med din sjælsamulet synliggør du disse, og du vælger fremadrettet at have fokus på det lys og håb, som den holder for dig. Du bærer et aftryk af en større udgave af dig. (Eks. amulet m.m.)

> Skype session 90 min.

Session i klinik 90 min.

1:1 Opfølgningssessioner på amuletten**

Føler du, at din amulet trænger til nyt liv, så skaber vi sammen det nye indhold, der afspejler og støtter dig i forhold til næste fase i din proces. Amuletten skal vedblive at være en levende spejling af dit inderste, der inspirerer dig og fylder dig tro, håb og kærlighed. Den skal vedblive at være et styrkepunkt for dig, som du kan bruge som en daglig påmindelse om, at du kan klare alt, hvad livet byder dig på. Du er større end selv de største udfordringer. Alt, hvad du møder på din vej, er overkommeligt, så længe du har det rette mindset. Sammen genfylder vi amuletten og derigennem dig med den energi, som løfter dig ud over frygtens stramme rammesætning. Du er kærlighed, og kærlighed tror alt, håber alt og udholder alt. (Eks. indhold)

> Skype session 45 min.

> Session i klinik 45 min.

Tina Sofia

Tina Sofia

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

error: Content is protected !!