Backtolife
55 min.

Backtolife 55 min. session er til dig, der ønsker en helkropsmassage, hvor der bliver løsnet effektivt op, eller ønsker skadesbehandling af et specifikt område, hvor der behandles intensivt omkring f.eks. nakke, skulder, knæ etc.

For at kunne finde ind til dine forventninger og forhåbninger for behandlingen, er det vigtigt, at vi sammen finder de udfordringer din krop giver dig.

Behandlingen er tilpasset dig og dine ønsker/behov, og det er disse der kommer i fokus under behandlingen.

Under behandlingen kan du måske opleve hvordan kroppen arbejder når den er belastet – og om muligt få en større forståelse for dine smerter.

Behandlingen hjælper med, at lindre spændinger i de hårde og ømme muskler, og giver samtidig din krop afslapning. Du kan opleve behandlingsømhed efter endt behandling, hvilket er helt normalt når der arbejdes med kroppen.

Jeg arbejder ud fra en behandlingsform, hvor du kan give slip og afspænde i musklerne under mit arbejde med din krop. Måske har du fokus på den Fysiurgiske massage, ellers finder vi sammen den behandlingsform, der er tilpasset dig bedst. Dette kunne også være healing, bindevævsmassage, MET eller laserterapi.

Slap af og brug tid på dig selv!

Leif

Leif

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

error: Content is protected !!