Backtolife
110 min.

MIND – Body – Spirit
Er du styret af dine tanker og smerter – skab forbindelse og mærk forskellen.
Uanset dit udgangspunkt, så afspejler de ting du oplever/har oplevet sig i kroppen, f.eks. stress, angst, depression, traumer efter eks. overfald eller voldtægt.
Tankerne og smerterne kan derfor ofte blive den styrende del af, hvordan vi har det.
Enten når vi nærmer os noget, der bare kan minde om det vi tidligere har oplevet – eller som lyn fra en klar himmel, hvor du pludselig mærker at pulsen stiger, hjertebanken og åndedrætsbesvær tager kontrollen over din krop.
Mind – BODY – Spirit
Kroppen husker og reagerer. Den er et fintfølende væsen, som vil dig alt det bedste og forsøger at hjælpe og passe bedst muligt på dig (Selv om det ikke altid mærkes sådan)
Kroppen husker de ting som den har oplevet og det kan ofte sidde som uforløst traume i kroppen. Hvor kroppen reagerer – nogle gange uden vi ved hvorfor, men med en reaktion som vi ikke kan holde ud, fordi smerter, besværet vejrtrækning og mindsket smidighed sætter begrænsninger for os. Det er ikke holdbart og det går ud over din hverdag, fordi det udmatter dig helt ind i krop og sjæl.
Mind – Body – SPIRIT
Forholder du dig til din sjæl? Hvem du er, hvordan du har det, hvilke grænser du har, hvilke værdier du har. Taler du pænt til – og om dig selv/din sjæl. Her ligger der også ofte rigtig meget gemt, af alt det der begrænser os i vores hverdag. Alt er energi og energi skal strømme og flyde frit. Når vi begynder at forstå denne sammenhæng, så vil vi ofte mærke, at der sker positive forandringer.
Mine behandlinger er meget forskellige, da de tager udgangspunkt i DIG og det du har brug for. Det kan være samtale, massage, healing – eller en kombination af det hele. Det er ofte en stor forandringsproces at få lært mind, body & spirit ikke at være i alarmberedskab hele tiden. Men jeg har god erfaring med, at få skabt et trygt sted at ligge sine parader og få åbnet op for det, man ellers ikke fortæller om. Det er vigtigt! Herfra begynder vi sammen at bygge dig op, så du lærer dig selv og dine værdier at kende. Herfra skaber vi et fundament, hvor du kan finde din ro og finde inde til din egen mind – body – spirit.
Velkommen!

Når du trænger til at investere mere i dig selv

Leif

Leif

Smerter i kroppen, kommer ofte fra ting vi har oplevet eller netop står i lige nu. Trænger du til hjælp, så du igen kan finde ro?

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!