Bindevævsmassage

Bindevævsmassage

Bindevævet er det, der stiver kroppen af, giver den form og holder sammen på (binder) muskler, knogler og organer. Bindevæv indeholder ikke blodkar, da det indeholder stoffet troponin, der modvirker dannelsen af blodkar. Bindevævet er samtidig det største netværk i hele kroppen.

Bindevæv inkluderer de mellemste og underste lag af huden (det man også kalder læderhud og underhud), ligamenterne og den levende hinde, der dækker knoglerne i kroppen.

Det er også i bindevævet, at man ophober affaldsstoffer og fedt.

Ved opheling af væv (muskler, sener, ledbånd osv.) efter skader, kan der dannes arvæv. Dette er også bindevævsdannelser.

Bindevævsmassage:

Bindevævsmassage er en meget gammel behandlingsform fra Kina. Ved bindevævsmassage er det vævet mellem hud og muskler, der masseres.

Bindevævsmassage giver typisk en rigtig god effekt, da man kommer dybt ind i vævet med massagen.

Fremgangsmåde:

Bindevævsmassage udføres hos os med sugekopper, der føres i lange baner over huden på hele kroppen, derfor opnår man den bedste effekt til helkropsbehandling, ved at være afklædt til bindevævsmassage. Man ligger tildækket af et tæppe, og hver enkelt område der behandles, afdækkes efterhånden som man arbejder sig frem.

Jeg bruger ofte behandlingen til skader, da man undgår at trykke ind (som ved fysiurgisk massage) i det sted (eks. forstuvet knæ) hvor det gør ondt. Men i stedet bruger sugekopperne så man trækker ud i vævet i stedet.

Formål/virkning:

Sugekopperne skaber et undertryk, der løsner bindevævet og åbner for små blodkar i kroppen, der øger blodcirkulationen. Dette afhjælper anspændt bindevæv, og den øgede blodcirkulation i kroppen, hjælper til med at udrense affaldsstoffer og væske fra kroppen og giver desuden øget tilførsel af ilt og næring.

Bindevævsmassage hjælper til med at genoprette balancen i kroppen efter eksempelvis skader og fjerne skavanker indefra.

Bindevævsmassage hjælper ofte på:

 • Smerter og stivhed i muskler og led
 • Træt og tung krop
 • Hovedpine/migræne
 • Manglende energi og stress
Leif

Leif

Bindevævsmassage mod smerter og stivhed i kroppen
Bindevævsmassage bruges ofte kombineret med en fysiurgisk massage behandling. Oplev at blive løsnet godt op i væv og muskler.

Kontakt Sofia
  This will close in 0 seconds

  Kontakt Leif
   This will close in 0 seconds

   error: Content is protected !!