Firmaaftale

Virksomhedsmassør – Firmaaftale| Med god grund er velvære kommet i fokus også på arbejdspladserne. Tiden er blevet mere presset, så virksomhederne og deres ansatte skal ofte yde en ekstra indsats for at kunne realisere et pænt resultat.

Mange har fået øjnene op for, at denne situation ikke er holdbar i længden, medmindre kroppen også får til til at opleve en “ekstra indsats”. 

On location massage hos virksomheden

Fordelen er – at medarbejderen har lettere adgang til behandling, da det foregår på arbejdspladsen – fri for lange ventelister. For virksomheden betyder det færre sygedage, da mange spændinger kan forebygges. Med dette øges arbejdsindsatsen og glæden ved atter at kunne yde. Dette betyder større indtjening for virksomheden, og på denne måde kommer der både balance i økonomien – samt i kroppen

Velvære – betyder trivsel for den ansatte

Trivsel – betyder øget arbejdsindsats

Øget arbejdsindsats – betyder større indtjening for virksomheden

Har I råd til at lade være?

Skattemæssig fordel for virksomheder :
Uddrag fra skatterådets bindende svar 06-036204
Arbejdsgiverbetalte sundhedsudgifter kan også være skattefri efter statsskattelovens praksis, såfremt der er tale om behandling eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader. Efter praksis er det ikke et krav, at der skal foreligge en lægehenvisning/-erklæring eller en skriftlig erklæring fra en kiropraktor. Sundhedsydelsen behøver endvidere ikke at være ydet som led i arbejdsgiverens generelle personalepolitik for alle medarbejdere i virksomheden.

Kontakt Leif og hør om mulighederne for en aftale til virksomheden

Få løsnet op - og oplev at der kommer balance i regnskabet!

Leif

Leif

Virksomhedsmassør firmaaftale
Lav en aftale om firmamassage. Pas godt på medarbejderne!

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!