Hjerterne bag

Hjerterne bag Universe of Hearts er Tina Sofia og Leif, som begge har arbejdet med menneskelig udvikling igennem en årrække. Vi har gennem livet haft vores andel af udfordringer, der i bagklogskabens lys vidner om en uddannelse, der ikke bare er tilegnet fra en bog, men mest af alt er gennemlevet og integreret i vores celler. Vi har begge altid ledt efter noget, som vi ikke helt vidste, hvad var. En puslespilsbrik, der manglede for, at vi kunne føle os hele… Indtil den dag, hvor vi fandt hinanden og oplevede en genkendelse og følelse af at komme hjem og finde ro. På mange måder fuldender vi hinanden, og Universe of Hearts kunne ikke være, uden vores forening, som tilsammen skaber det hele, der sikrer, at indhold og form går hånd i hånd.

Universe of Hearts
Tinasofia.jpg

Tina Sofia

Jeg er en kreativ sjæl, som er her for at få mennesker til at mærke sig selv i hjertet og tro på noget mere og noget større i sig selv. Jeg har siden 2013 skrevet om sjælens rejse i det menneskelige aspekt på Facebook siden Hjerteland.dk. Jeg er kvinde, mor og i et parforhold med min tvillingeflamme Leif. Jeg brænder for at få mennesker til at tro på sig selv og den dybere mening med alting. Jeg er indigo bevidsthed og har en rebel indeni, der bor side om side med en stor sensitivitet og følsomhed. Det er fra dette bevidstheds niveau min mission udspringer. Jeg er her for at springe rammerne, så du kan sætte dig selv fri til et liv levet i større lethed, frihed, mening og glæde.

Jeg har arbejdet som healer, spirituel lærer, coach og terapeut igennem en årrække og er også kendt for mit arbejde med amuletter. Amuletterne bruges ofte som et anker for skabelsen af en ny start – en ny bevidsthed. Noget der minder dig om den rejse, som du begiver dig ud i, er undervejs i eller har afsluttet. Jeg ønsker at støtte mennesker i at blive deres egen hjerteleder. Jeg er her for at skabe mere lys og plante tro, håb og kærlighed.

Når Leif skal beskrive det, der kendetegner Tina Sofia, så er det, at hun er en fantastisk kreativ sjæl, hvor alt flyder rent fra hjertet. Hun er fuld af blomster indeni og utrolig begejstret for selv de mindste ting. Hun er en rebelsk hjertevarm kvinde, der ønsker at skabe ud fra det kærlige, med indsigter og tekster, der rører mange og vækker selv det mest forstenede til live. Tina Sofia er min mening, varme, omsorg, kærlighed og mit nærvær. Vi supplerer hinanden.

Leif

Leif er den praktiske sjæl, der sætter rammerne og retning for det, der udspringer fra hjertet. På nogle måder er jeg Tina Sofias modpol. På andre ikke. Hun er min tvillingeflamme, og gaven heri er, at vi er utrolig ens i vores kerne, samtidig med at vores styrke og svagheder supplerer hinanden på fineste vis. Jeg grounder det, som flyder fra hende og sikrer, at det kan leve i den verden, som er vores at navigere i. Jeg sikrer det fundament, der kan bære det, som ønsker at komme til udtryk og være til gavn for mange. Jeg er rodnettet i vores fælles træ – et rodnet, der trækker sjæl og hjerte ned på jorden og grounder det.

Jeg har siden 2008 arbejdet som selvstændig behandler. Jeg er uddannet lægeeksamineret massageterapeut og healer og arbejder on-location hos virksomheder, der har brug for at passe godt på deres ansatte. Derudover behandles der også i klinik, hvor der er mulighed for massage, bindevævsmassage, laserterapi og healing. Her er det

Dit liv – Din krop – Dit valg!

Med et ønske om at skabe forbindelse mellem krop, sind og ånd.

Healing og fjernhealing står mit hjerte nært. Mit vestjyske sind til trods, så har jeg oplevet, at denne verden banker på og gerne vil være en del af mine behandlinger. Jeg er det, som nogle vil kalde en seer. Jeg ser ind i kernen af det, som måske ved første blik kan forekomme blot at være fysisk. Mit indre blik, som udspringer fra noget helt andet, guider mig i mine behandlinger og sikrer, at jeg ofte kommer i dybden med det, som i de fleste tilfælde er langt mere end det umiddelbare symptom.

Når Tina Sofia skal fortælle med sine ord om det, der er karakteristisk for Leif, så er det, at Leif kan sætte rammen på det, som kan være diffust. Han giver mig form og er mit anker, og han gør mig stærk og tryg. Han kan lyse i mit mørke, så der kan komme indsigt og forståelse på det mentale samtidig med, at han kan kombinere det med krop og retning, så forandringerne kan finde sted. Han er et anker for min sjæl og utrolig stærk og modig. Der en styrke i vores bånd, som er af en anden verden.

 

Størst er kærligheden

Find kærligheden til dig selv, gå på opdagelse i Universe of Hearts

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!