Ellen Lucsia Liv Brosbøl

Jeg er Ellen Lucsia, og jeg er her for at sprede LYS og KÆRLIGHED.

En sandhed som jeg har været nogle år om at indse og acceptere.

Jeg er mor, hjertementor, yoga – og meditationslærer og i mit hjerte simrer et nyt ”label”, som universet på fineste og finurligste vis lige nu guider mig til at tilføje.
LYSKRIGER har jeg længe mærket, at jeg er begyndt at identificere mig med og det er processen med at favne egoets modstand, som nu er ved at ”være til ende”. Modstanden er (næsten) væk, og jeg elsker at kunne sætte flere ord på den smukke lyskrigergerning!

Jeg elsker også at være vidne til den indre dans mellem mit ego og mit hjerte – og samtidig har det været årsag til virkelig meget frustration i mit liv. At være vågen i netop den splittelse er udfordrende…… i hvert fald lige indtil jeg forstod den kærlige intention.

Det er ikke meningen, at vi skal overkomme den indre konflikt, eller gøre hjertet til sejrherre over egoet.

Jeg tror på, at det jeg oplevede som splittelse blot var en oplevelse – og egentlig en fin støtte til at komme hjem i hjertet. 

I hjertet er der ingen splittelse, ingen konflikt ej heller modstand og frustration. Alt dette er noget vi oplever, og med vores bevidsthed har vi mulighed for at vælge blot at være vidne til det.

Når jeg står med en oplevelse af at være fanget i nogle (for egoet) svære følelser. Så undersøger jeg lige…

  1. Kan jeg flytte mig fra det der har tricket/udløst det?
  2. Kan jeg ændre på det?

Og hvis svaret umiddelbart er nej til begge spørgsmål. Så har jeg altid en 3. mulighed.

Jeg kan vælge at acceptere – og være med dét der er, og dernæst spørge kærligheden til råds.

Netop dén måde at være i livet på, er for mig den fineste praksis af KÆRLIGHED.

I 2013 tog mit liv en drejning, da jeg kastede mig hovedkulds ud i mit selvstændige virke.

Jeg have oplevet 2 længerevarende sygemeldinger med stress og vidste i mit hjerte, at jeg skulle lytte til det som kom fra et sted jeg først var ved at lære at kende.

Jeg var drevet af et stort ønske om at hjælpe mennesker til mere indre Ro.

Min spirituelle opvågning tog fart, og jeg comittede mig til at lade min livsvej være guidet af universet og den altomfattende kærlighedsenergi.

Jeg tror på, at mit livsformål er at sætte kærlighedsskabende fodspor i verden. Og jeg ELSKER at hjælpe mennesker til overgivelsen ind i at lade kærligheden og hjertets energi vise retning og vej i livet.

  • Og jeg er dybt taknemlig hver eneste dag, for den tætte kontakt jeg får lov at opleve til alle de vidunderlige mennesker, som vælger mig som yogalærer, mentor, guide og sparrings/samarbejdspartner.

Det er når hjerte møder hjerte at kærligheden får næring, og det er i det møde jeg fungerer bedst! 

Mit erfaringsgrundlag har vokset sig stort, og jeg øver mig fortsat i at mestre kunsten at stå stærkt i mit eget lys!

Jeg har afholdt over 60 workshops og events samt adskillige retreats for mange vidunderlige mennesker, som alle har rørt mig dybt i hjertet.

Og det faktum, at jeg har undervist og guidet langt over 1000 mennesker i yoga, hjerteenergi, meditation, mindfulness, gør mig både ydmyg og taknemlig.

Jeg elsker at være vidne til al den kærlighed der er i verden og jeg tror på at vi lige nu bevæger os i en retning, hvor flere mennesker vågner og overgiver sig til hjertets vej.

Der er så mange misforståelser i vores kultur…. Om hvad der gør os værdige til dit og dat.
Alt for mange mennesker lever med en overbevisning om, ikke at være gode nok eller at mange andre er mere værdige til kærlighed end de selv er.

Det rører mig dybt, hver gang jeg er vidne til et hjerte som åbner sig i tillid til at lyset derindefra må overstråle al illusion, selvsabotage og gamle begrænsende overbevisninger.

Det eneste vi behøver er at TRO!

At bevare eller finde ind til troen på, at vi er præcis som vi skal være – hele og fuldendte i vores essens – blot med vores rene kærlige intention og tilstedeværelse i livet.

Jeg er selv SÅ MEGET på rejse med troen på mit eget værd.
I min erkendelse af, at jeg ubevidst levede med selvsabotage i mange år, lå et spirende frø til at vokse og slippe al det ”gamle ragelse” jeg slæbte rundt på.

Jeg favner nu med stor kærlighed min opvækst, min historie, mit mørke og mit ophav. Det hele må gerne være der. Og det har ikke fat i mig på en måde der dræner mig, eller trækker mig væk fra min essens.

Og forandringen skete (og sker fortsat) takket være min TRO og mit nye bevidsthedsniveau, som jeg kultiverer hver eneste dag.

Jeg skriver i øjeblikket (langsomt) på en bog med titlen; DU MÅ ALTSÅ GERNE VÆRE HER. Den blev født en sommerdag i 2018, hvor en kanalisering fra det guddommelige gav mig det budskab. Sætningen; ”Du må altså gerne være her”, resonerede så dybt og vildt og voldsomt i mig!!

 Jeg græd som pisket, og have oplevelsen af at forløse et helt livs tvivl, usikkerhed og frygt.

Det stod klart, at jeg selvfølgelig ikke var alene om den grundfølelse, som underlægningsmusik til mit livs spillefilm. Og det blev vigtigt for mig at skrive – at give det videre. INGEN skal leve med tvivlen om, om de er værdige til at være i livet, som dem de er! INGEN!!

Deraf mit drive, min passion og mit virke.

Når jeg guider yoga er det altid fra hjertet, og med udgangspunkt i de mennesker som smelter ned i yogamåtterne foran mig. Blødgørelse og overgivelse er altid med i mine sessioner. For der er gerne et eller andet vi trænger til at slippe, løsne eller blødgøre.

Hos de fleste af os er det automatiske beskyttelsessystem alt for ofte aktivt. Det skaber spændinger i kroppen. Vi bider tænderne sammen, trækker skuldrene op til ørerne og trækker halebenet lidt indad helt uden at opdage det! Og det forhindrer selvsagt livenergien at strømme frit fra top til tå.
 Og så har vi hurtigt ”balladen”, særligt hvis det ikke bliver mødt, favnet, rummet, løsnet og blødgjort.
DERFOR er jeg yogalærer.

Den mindfulde tilgang til verden er livsforandrende for langt de fleste mennesker. Når først den bliver praktiseret. Egenomsorg og selvkærlighed forandrer mennesker og gør en mærkbar kærlig forskel i verden.
DERFOR er jeg mindfulness – meditationslærer.

At leve livet fra hjertet er meningen med hele vores eksistens!
DERFOR er jeg hjertementor.

At acceptere, at vi er født som ren kærlighed med et lys der stråler ren og klar i sin essens er noget af en mundfuld for vores menneskelige design.
DERFOR er jeg lyskriger.

Men mest af alt er jeg det hele fordi jeg ikke kan lade være.

LYS & KÆRLIGHED

Ellen Lucsia

error: Content is protected !!