Freyiia Milléh

Er livets ubarmhjertighed også begyndt at ruske dig vågen? Det spørger Freyiia dig om, når du lukker op for hendes smukke univers på hendes hjemmeside Indre Sandhed. Hun uddyber og fortæller bl.a., at opvågning til en højere bevidsthed sker gradvist og oftest uden du selv leder efter det. Livskriser, chok eller skelsættende begivenheder sætter ofte processen igang, uanset om du ønsker det eller ej. Et såkaldt Wake-up call… Derfra er valget dit!

Freyiia inviterer dig til at reflektere over flg.:

Ønsker du at blive klogere på dig selv, og bryde ud af den kollektive bevidstløse livsførelse? Her taler Freyiia om menneskets almene livsstil igennem århundreder, hvor vi generation efter generation holder fast i det trygge og velkendte, og blot følger med flokken ind i hamsterhjulet, mens vi samtidig går på kompromis med vores egne dybeste værdier og blindt viderefører familielinjens traumemønstre til vores egne børn…

Vil du bruge mange år på at forsøge at undertrykke den dybe forandring, der begynder at spirre i dit indre – i dine tanker og i dine følelser? Eller vil du hengive dig til livets uundgåelige cyklus af forandring og udvikling, og frivilligt tage med på livets mest meningsfulde rejse ind til kernen af, hvem du i virkeligheden er? 

Freyiias kald og hendes ekspertise er, at skabe et kærligt og trygt rum for den rå menneskelige transformation mellem underbevidsthed og højere bevidsthed. Hun faciliterer dybe forandringsprocesser for dig, der er klar til at tage ansvar for din unikke livsmission i den kollektive opvågning. Hun tilbyder spirituelle udviklingsforløb, astrologiske sjælslæsninger, yoga, breathwork, ceremonier og retreat.

Desuden har Freyiia Youtube kanalen Indre Sandhed, hvor hun sætter ord på alt det, som ingen ord har endnu. Hun er en stemme, der tør tale, når andre tier. I det flg. klip kan du høre mere om Freyiia og også om hendes amulet og det, den betyder for hende.

error: Content is protected !!