Individuel session

Nogle gange når livet er svært, kan vi have brug for at snakke med én. Når vi tager vores udfordringer og beder en anden om at hjælpe med at bære dem, kan vi bedre betragte dem konstruktivt. Vi hjælper gerne med at guide dig og forsøge at skabe en forståelse for den situation, du står i lige nu – og hvilke muligheder der kunne være i din situation. Vi arbejder meget intuitivt ud fra egne erfaringer og oplevelser samt med afsæt i vores faglige baggrund. Hos os er den holistiske tilgang til dig en naturlighed: vores ønske er, at du må blive mødt med gensidig respekt og forståelse for din situation. 

Har du allerede selv en fornemmelse af, at vi ikke får arbejdet med alt du har med i bagagen, så kan vi også aftale et forløb – du bestemmer selv hvor mange gange. Her er der mulighed for opfølgning – og hvis det indimellem passer dig bedre med en Skype session, så er det også muligt.

Har du brug for et kærligt indspark til din situation, så skriv gerne til os.

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!