Massage

Med massage behandler jeg bl.a. rygsmerter, hovedpine, skinnebensbetændelse, piskesmæld/whiplash, vejrtrækningsbesvær, brystsmerter, lændesmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, iskiassmerter, lyskesmerter, løberknæ, tennisalbue, golfalbue, traume efter en ulykke, arbejdsskade, idrætsskade eller andre muskelspændinger/overbelastninger.

Måske har du akut overbelastet din krop, så den ikke arter sig, som du gerne vil. Du kan også være en af dem, der ikke er god til at lytte til kroppens advarselssignaler for, hvornår du bør stoppe op og få plejet din krop.

Behandlingen tager udgangspunkt i dybdegående behandling tilpasset dine ønsker og behov. Du kan få behandlet hele kroppen, men hvis du har et mere specifikt problem, tages der naturligvis udgangspunkt i dette. Det tager vi en snak om, når du møder op i klinikken i Herning, så du får den bedst mulige behandling for dine gener.

Er der inflammation, ar, knoglebrud eller anden generende tilstand, kan det være aktuelt at bruge laserterapi – læs mere her!

Er det bindevævet der driller og er blevet stift, kan du have gavn af bindevævsmassage i en kombineret behandling, hvor både din muskulatur og dit bindevæv bliver løsnet.

#Massør #Massage #Herning # Lægeeksamineretmassageterapeut

Leif

Leif

Ømme muskler
Træt af ømme muskler og manglende energi? Book en massage

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!