Par session

I kender det sikkert! 

I er i et forhold med hinanden, men det er som om, at I ikke (længere) snakker samme sprog. I misforstår hinanden, og det fungerer måske ikke, som det gjorde engang.

Måske er der gået hverdag i det – det er blevet hverdag hver dag. Der er ikke noget, der skiller sig ud. Arbejde, tøjvask – måske børnenes aftaler osv. har overmandet jer, så I glemmer hinanden. Det kan være rigtig svært at finde tilbage til hinanden igen, især hvis det har varet for længe med afstand mellem jer. Første indsats er at beslutte jer for, om I vil det her sammen – vil I det, så er der også hjælp at finde, til igen at se hinanden som ligeværdige partnere, hvor tro, håb og kærlighed men også magien imellem jer igen bliver noget, I husker at tanke på hinanden.

Vores parforhold præsenterer os for muligheder for at bearbejde og bryde uhensigtsmæssige mønstre og heale sår i vores ubevidste univers. Parforholdet lyser på og forstærker de områder, du med fordel kan vækste på og modnes i. Hvis I er villige til samt i stand til at forstå det betydningsfulde i at lytte til og lære af hinanden, kan I sammen forandre afgørende aspekter i jeres afsæt.

Ofte kan det være komplekst at komme omkring alle de ting der fylder i jer begge, hvorfor det kan være nødvendigt at I kommer igen. Det er altid jer, der beslutter, hvornår I synes at være, hvor I gerne vil være med hinanden.

Har I brug for et kærligt indspark til jeres situation, så skriv gerne til os.

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!