Backtolife
110 min.

Backtolife 110 min. session er til dig, der ønsker at investere mere i din krop. Til dig der ønsker fokus på skadesbehandling af et specifikt område og/eller ønsker en helkropsmassage – hvor der er tid til at gå i dybden. Eller til dig der trænger til at få ro i krop og sjæl – måske fordi du er stresset, har angst eller depression. Så er denne session en god mulighed for, at du kan komme tilbage til igen at trække vejret som du gerne vil og slippe for nogle af de spændinger som du har samlet sammen.

Behandlingen er en dybdegående behandling både for krop og sjæl, der spreder velvære i hele kroppen og afspænder de ømme og spændte muskler. I behandlingen er der tid til at arbejde med de belastninger din krop har ophobet og sætte fokus på disse.

For at kunne finde den rette behandling for dig og din krop, er det vigtigt, at vi sammen tager hånd om dine forventninger og forhåbninger omkring behandlingen. Derfor er det vigtigt at du bedst muligt beskriver dine udfordringer. Så kan jeg danne mig et overblik og få en dybere forståelse af din krops belastninger.

Behandlingen giver ligeledes mulighed for at arbejde intensivt på et specifikt område og stadig give din krop mulighed for forkælelse – evt. også i en kombineret behandling med bindevævsmassage eller healing.

En helkropsmassage åbner muligheden for at få kroppens muskler gennemarbejdet og lindre smerter. Samtidig vil du måske opleve hvordan kroppen påvirkes og mærke hvordan smerter kan udspringe fra andre steder end fokusområdet. Er din krop i ubalance, kan dette evt. vise sig ved:

  • Ømhed
  • Stivhed
  • Hovedpine
  • Forringet smidighed

Mange ignorerer disse signaler som kroppen giver ved ubalance og bliver vant til at leve med dem. Ved at arbejde dybdegående med kroppen, er målet at få kroppen til at genoprette balancen igen. Derfor kan du også opleve behandlingsømhed efter endt behandling. Dette er helt normalt når der arbejdes intensivt med kroppen.

Når du trænger til at investere mere i dig selv

Leif

Leif

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

error: Content is protected !!