Liv

Tænd lys

Ups, Dette indhold er beskyttet

Beklager, men indholdet på denne side er kun tilgængeligt for dem der har købt adgang til den.

Tænd lys i hjertelandet

Når du fødes og ligger som et lille spædbarn i din mors arme, er du ren og upåvirket. Du er i kontakt med dit hjerte og dine ægte behov. Du er ren væren og har en stærk forbindelse til din sjæl og det lys, du er kommet ind i verden med.

Dette afsæt er kendetegnet ved at være upåvirket af roller, man skal udfylde og leve op til eller betingelser, som man skal opfylde for at blive accepteret og elsket. I den her udgave bor der klarhed, ro, accept, power, mod, ubetinget kærlighed og svar, der har afsæt i noget sandt og ægte.

Vi vokser op og bliver præget af vores samfund, kulturen i dette samt kulturen i vores nærmeste miljø. Vi får en personlighed. Vi får mange forskellige delpersonligheder. Vi bliver datter, søn, søster, bror, ven, kollega, ægtefælle, mor, far mv. Vi bliver så at sige programmeret med de regler, rammer, overbevisninger og den adfærd, som vi lærer, er acceptabel i den flok, vi er født ind i. Vi lærer, at vi må efterleve dette setup for at kunne få en plads i fællesskabet. Stille og roligt rettes mere og mere af vores energi mod at skabe en udgave af os, der passer ind i det manuskript, hvor vi er en del af rollebesætningen.

Vi kommer til at leve i stærkere pagt med rammesætningen end med vores kerne. Vores livsenergi bruges på at opretholde en udgave af os selv, der så at sige går udenfor os selv. Det er en udgave, der er mere styret af at jage efter svar og følelsen af lykke udenfor vores kerne. I processen mister vi mere og mere forbindelsen til os selv. Vi kommer til at identificere os mere med personligheden end med dem, som vi er født som.

I følgende skal vi have fokus på, hvordan vi kan forbinde os med den, som vi var, før personligheden tog over. Det er en vigtig proces og et vigtig rum at få tændt lys i. Vi skal have fat i de små elementer i os, der stadig vibrerer med den del af dig, som er fri og tillidsfuld og forbundet med din kerne. Det er en vigtig bevidsthed og forståelse, som du kan træne og udvide. Men først må du genetablere og huske, hvem du var og stadig er. Du skal sørge for at holde lyset tændt i det her rum fra nu af og fremover.

Øvelse:

Sæt dig ned og find ind i dig selv

Træk vejret dybt og helt ned i maven

Når du trækker vejret ind, tæller du til 5

Når du ånder ud, tæller du til 5

Gør det minimum 5 gange og mere ved behov

Mærk din fødder mod gulvet, tyngden i dem og i dine ben. Mærk at du er forbundet ned ad – dybt ind i det inderste af jordens kerne. Se for dig, hvordan der banker et hjerte i jordens inderste kerne, hvorfra alt liv strømmer op og bryder igennem jorden overflade.  Mærk moder jords nærende væsen og storslåethed. At du er her på jorden i dette smukke energifelt lige nu, og at du er kompetent og ressourcestærk og livsduelig, bare fordi du er dig. Mærk din placering på stolen og at du har en lænd, et underliv, en mave. Mærk dit bryst og et hjerte, der banker. Mærk, hvordan energien strømmer fra hjertet og op i dine skuldre og ud i dine arme. Helt ud i dine hænder og fingerspidser. Mærk at det snurrer i fingrene. Mærk energien samles i din nakke og strømme op i dit hoved. Mærk dit ansigt og særligt din pande. Mærk aktiviteten her. Alt vækkes til live. Forstil dig, at du har en stor blomst på toppen af dit hoved. Mærk at den folder sig ud og spreder sine blade, så din energi kan strømme fra dig og op i universet. Mærk at du forener dig med noget større herfra, som du henter med ned i dig. Ned i brystet og i dit hjerte. Lad følelsen minde dig om, hvem du er her i den ro og styrke, der bor i at vide, at du kommer af noget større, og at du kan trække på det felt – indeni og omkring dig. Henvend dig til det sted i dig så ofte som muligt og lad dig fylde op af den, du virkelig er.

Lad din tanker vandre og lad dine følelser og din underbevidsthed guide dig. Gå på opdagelse i din fortid og mærk, hvordan du kan samle små minder op fra tidligere, hvor du har været i stærk kontakt med den frihed og glæde, der bor i sjælen. Måske er det musik, der vækker dette til live. Måske er det duften af sommerregnen, der har vasket alt støvet bort. Måske er det et varmt knus eller smagen af noget, som du forbinder med en tid i dit liv, hvor du mærkede din forbindelse til det her sted i dig. Det er øjeblikke, der har været så fulde af kærlighed, at du ikke sanset andet end den smukke, healende følelse, der bor i dette udgangspunkt. Herfra er livet nemt og alle udfordringer kan løses, fordi du går med tillid. Her bor et erfaringsgrundlag i forhold til, at alting altid løser sig. Væk det sted til live. Lad det være en bevidsthed i dig, der nu bor side om side med dine forskellige personligheder. Du skal ikke have præstationsangst. Det er ok at være med det, der er. Du tænder et lys lige nu, og det her sted begynder langsomt at tage fat og vokse i din underbevidsthed. Ground dig selv i det, i hjertet og i DIG.

Reflekter over, hvordan dine udfordringer føles her fra dette sted i dig. Måske alle bekymringer ikke nødvendigvis forsvinder som dug for solen. Men kunne det tænkes, at bare en lille lysstråle kan bryde igennem mørket og få noget nyt i dig til at bryde igennem. Måske ikke lige nu. Måske heller ikke i morgen. Men husk… Lyset har sin egen vilje og vej, og når du tager et lille skridt hen imod at tænde det, skal det nok tage hånd om dig. NU – LIGE NU – er du allerede på vej. Velkommen hjem.

[/wc-pay-for-post-inline]
error: Content is protected !!