Armbånd Iolit

89,95 kr.

(Det viste billede er med 3 armbånd)

Iolit er en styrkesten. Den forbinder dig med det åndelige aspekt i dig selv, din indre, åndelige styrke. Det er en god udviklingssten. Når du forbinder dig med det åndelige aspekt i dig selv, vil du samtidig være i forbindelse med den stærkeste form for styrke og energi – den kosmiske energi. Du vil opleve den fantastiske energi, der kommer af at følge din indre vejviser. Den løfter dig mod lyset og stimulerer din åndelige bevidsthed.

Når du tør følge dit indre, så tør du også udtrykke dine følelser overfor andre. Du bliver i stand til at udtrykke, hvem du er og give din kreativitet og indre sandhed frit løb. Du bliver fyldt med en følelse af selvsikkerhed, selvrespekt og selvværd.

Iolit er magisk i situationer, der gør dig nervøs. Den hjælper dig med at få kontakt til din indre styrke og få det nødvendige mod og selvsikkerheden til at udtrykke dig med en myndighed og powerfuld udstråling, så andre mennesker vil lytte til dig og have respekt for din person.

Iolit er en stor støtte i perioder i dit liv, som er svære eller i perioder, hvor du arbejder med at lære dig selv bedre at kende. Den lærer dig at være dig selv uden at gemme dig bag masker og facader.

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!