Udsalg!

Halskæde Lapis Lazuli, turkiser & ferskvandsperler

249,00 kr.

Man mener, at lapis lazuli giver styrke og klarhed og øger koncentrationen. Den kan stimulere kontakten til din intuition/din egen indre stemme. Du kan, med denne smukke sten, føle dyb kontakt med dig selv og med det, der foregår omkring dig. Den giver åndelig indsigt og kraft.

I de gamle højkulturer i Mexico og Ægypten anvendtes den, og blev regnet for hellig. På grund af dens blå farve blev den kaldt himmelstenen. Det siges, at Moselovene var indgraveret i lapis lazuli, og at den øverste dommer i Ægypten bar et billede af Sandheden (Ma) skåret i denne smukke sten.

Lapis lazuli minder om en klar stjernehimmel med sine fine små stykker svovlkis, der sidder og glimter i stenen. Den får én til at fyldes med en følelse af ro og tryghed.

Den siges at øge evnen til at trænge igennem blokeringer. Den giver handlekraft, og opløser mønstre, som du sidder fast i.

Turkisen er en indianersten, der siges at understøtte naturkræfterne og de guddommelige kræfter inden i dig. Om turkiser siges det, at de fremmer sundhed og indre ro og symboliserer fred, harmoni, uselviskhed, samhørighed og kærlighed. Turkiser styrker intuitionen og gennemslagskraften fra krop til sjæl og omvendt. De bringer dig modet til at konfrontere gammel angst.

Ferskvandsperler siges at symbolisere visdom og give beskyttelse. De skaber en følelse af ro og balancerer alle følelser, så der opstår harmoni i dit indre.

Kontakt Sofia
    This will close in 0 seconds

    Kontakt Leif
      This will close in 0 seconds

      error: Content is protected !!