Walk and talk

Har du brug frisk luft og en gåtur i det fri, tilbyder vi også vores Walk and Talk. Er du ikke så meget til, at skulle sidde indenfor og snakke om det, der fylder hos dig – så brug denne mulighed. Den er ofte god til at løsne op for det, der kan være svært, fordi det for nogle virker mere uformelt. Vi går i/omkring Sunds (7451). 

I naturen kan vi samle os selv igen. Mange af os lever vores liv indendørs. Det er resultatet af den hektiske hverdag, som det moderne samfund har sat op for os. Når vi vender tilbage til naturen, vender vi tilbage til os selv. Vi vender tilbage til vores egen indre natur. I naturen kan dufte, lyde og det, vi betragter, skabe forbindelse til minder, der har stærkt rodfæste i en udgave af os, der var mindre tilpasset og formet. Mange af de svar, vi søger, findes i naturen som en forbindelse til os selv. Her får lyset i vores sjæl næring igen.

Vi går med tilstedeværelsen og sanseligheden i højsæde og lader det, der fylder komme med ud i alle celler i kroppen, således at du finder løsninger og svar i et samarbejde mellem krop, sind og ånd.

Har du brug for en snak, så skriv gerne til os.

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

error: Content is protected !!